Over ons

Ontdek onze nieuwe Showroom in 3D

Via Google Maps loopt u van achter uw eigen computer of tablet door onze showroom” Onlangs hebben wij de showroom opnieuw aangekleed, deze is nog niet zichtbaar. Let op: Onze showroom bestaat uit in totaal 2 etages, u kunt dus ook naar de eerste etage.

Een authentiek familiebedrijf met bijna 40 jaar vakmanschap

Springvale Chesterfields is opgericht in de 1980’s in Den Haag. Destijds is met de Springvale fabriek in Engeland (UK) een hechte samenwerking aangegaan. Deze samenwerking betekent nog steeds een exclusief distributeurschap binnen de BeNeLux.

In de 1990’s zijn wij verhuisd naar de Wachtelstraat in Gouda, waar een oude kaasfabriek als nieuwe showroom werd ingericht. In 1999, en later in 2005, zijn de oud en huidig eigenaren Jeffrey Lap en John Hol bij het bedrijf betrokken geraakt. De leiding over het bedrijf is in 2012 definitief door beide heren overgenomen, waardoor het bedrijf in de familie is gebleven. Naast hen zijn nog vele familieleden werkzaam binnen het bedrijf.

In 2016 zijn wij verhuisd van de Wachtelstraat naar een nieuwe showroom. Deze is gevestigd aan de Nijverheidsstraat, eveneens in Gouda. Een voormalig pand van een ICT-bedrijf is, na een complete renovatie, omgetoverd tot een showroom met ruim 2000 vierkante meter vol inspiratie.

Wat wij doen

Springvale Chesterfields importeert en levert maatwerk Chesterfield meubelen, afkomstig uit de Springvale fabriek in Engeland. Wij leveren meer dan alleen meubelen. Van globale wens in de showroom, tot het afleveren van een meubelstuk in de woonkamer, zijn wij persoonlijk bij het proces betrokken. Wij leveren aan zowel consumenten als de zakelijke markt. Ongeacht het type klant, zijn wij ervan overtuigd dat wij met nagenoeg iedere wens uit de voeten kunnen. Bent u jong of oud, woont u in een caravan of Villa, houdt u van modern of klassiek, landelijk of industrieel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze locatie

Originele Engelse Chesterfields

Vandaag de dag zijn er enorm veel imitatie Chesterfields te koop. Chesterfield is een verzamelnaam en geen beschermde merknaam, dit houdt in dat iedereen een zitmeubel de naam Chesterfield kan geven. Momenteel wordt de naam Chesterfield helaas veel gebruikt door fabrikanten uit Azië. Lees meer

Levering

Indien u een Chesterfield meubel besteld dat wij specifiek voor u laten maken, dan moet u rekenen op een levertijd van gemiddeld 6 weken. Omdat wij direct vanaf onze fabrikant, Originele Chesterfields door onze eigen bezorgers leveren, kunnen we u te allen tijden op de hoogte houden van uw bestelling. Lees meer

Reviews

Wij verzamelen reviews (klantbeoordelingen) via Kiyoh.nl, onderdeel van Klantenvertellen. Kiyoh/Klantenvertellen zijn derde partijen die zorg dragen voor de kwaliteit van onze reviews, wat wil zeggen dat de reviews die worden weergegeven uitsluitend door klanten en bezoekers in onze showroom zijn ingevuld. Kiyoh is onderdeel van Klantenvertellen en op de deze pagina van Klantenvertellen.nl vindt u alle informatie over hoe zij zorgen voor betrouwbare reviews.