Showroom

Onze Chesterfield Showroom in Gouda


In onze compleet in Engelse stijl ingerichte Factory-Showroom tonen wij u graag welke mogelijkheden er allemaal zijn op het gebied van Chesterfields. Wij zijn rolstoel toegankelijk. U vindt bij ons ruim 2000 m2, verdeeld over 2 etages originele Engelse Chesterfields. Wij zijn iedere eerste zondag van de maand geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Behalve in de maanden juli en augustus. Springvale Chesterfields, Nijverheidsstraat 24 te Gouda heeft het alleenrecht Originele Engelse Springvale Chesterfields te verkopen. Let dus goed op voor malafide bedrijven die de naam Springvale proberen te gebruiken bijvoorbeeld als productnaam.

Onze partners en projecten


Springvale Chesterfields verzorgt naast de behoeften van uw woonkamer ook complete projectinrichtingen voor onder andere TV-programma’s, bedrijven, winkeliers en horecagelegenheden. Wij leveren handgemaakte Chesterfields hoe u ze voor ogen heeft. Partijen zoals “The Voice of Holland”, “De Kuip”, “Ministerie van Defensie” en “Tommy Hilfiger” zijn u al voorgegaan.

Directors

Het Springvale Chesterfield Team


In een oude kaasfabriek aan de Wachtelstraat te Gouda is het allemaal begonnen. Het Goudse familiebedrijf Springvale Chesterfields bestaat in Nederland al ruim 23 jaar. Sinds de oprichting is Springvale Chesterfield al meerdere malen uitgebreid, zo ook dit jaar. In mei 2016 hebben eigenaren J. Hol ( links ) en J. Lap ( rechts ) de sleutel overhandigd gekregen van een nieuwe showroom aan de Nijverheidsstraat 24 te Gouda. In de jaren heeft Springvale Chesterfield haar horizon flink verbreed, zowel op de particuliere markt als de zakelijke markt.

Entree

Contact


Adres: Nijverheidsstraat 24
Postcode: 2802 AL
Plaats: Gouda, NL
Telefoonnummer: +31 (0)182-686873
Faxnummer: +31 (0)182-686926
E-mailadres: info@springvale.nl