Wat kost een Chesterfield meubel?

Om te beginnen schaft u bij ons een originele Engelse chesterfield aan uit het top segment Chesterfields. Onze fabrikant werkt enkel met hoogwaardige materialen. Het model Burnley is bij ons het instapmodel, daarbij moet u denken aan een 3-zits bank met een vanafprijs van € 2.648,- deze heeft een buitenmaat van 184cm. Het model Bristol is daarentegen het meest pompeuze model in de Springvale collectie en kost in een exclusief stukje leder € 6.102,- met een buitenmaat van 239 cm.

Een Chesterfield als investering

Onze collectie bestaat in totaal uit ruim 35 verschillende modellen met allen een eigen prijskaartje, bovengenoemd zijn daarom ook slechts twee uiteenlopende voorbeelden. Een originele chesterfield is een investering waard, smeer het over een aantal jaar uit en het is aantrekkelijker dan bijvoorbeeld een aankoop bij een groot Zweeds warenhuis, waarbij binnen enkele jaren een nieuwe aankoop noodzakelijk is.

Kwalitatieve verschillen in de markt

Wij maken vaak de vergelijking met auto’s, Rolls Royce of een Daihatsu, ze brengen u beiden naar uw bestemming maar het is wel degelijk een andere beleving en kwaliteit die u ervaart. Bij ons schaft u een originele Engelse chesterfield aan voor de kwaliteit en zeker niet voor de prijs. Wij raden ten alle tijden aan om het verschil met het blote oog te bekijken, aangezien chesterfield een stijl is en geen beschermde naam zijn er kwalitatief enorm veel verschillende meubels op de markt.

Inruilkorting bij aanschaf

Een originele chesterfield is niet alleen in materialen kostbaar maar ook de productietijd ligt vele malen hoger dan een moderne bank. Wilt u na een aantal jaar iets anders? U ontvangt met een Springvale Chesterfield een mooie korting op een nieuwe, onze meubels blijven een bepaalde waarde behouden.

Fluctuatie van de Engelse Pond

Omdat wij onze producten importeren vanuit Engeland hebben wij te maken met het Engelse Pond, zo is onze prijslijst gebaseerd op de huidige koers en zit hier regelmatig een fluctuatie in.