COVID-19 virus

Laatste ontwikkelingen.

Helaas hebben ook wij onze showroom moeten sluiten t/m 2 maart. Uiteraard proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden en doen er alles aan om er het beste van te maken. Tot op heden is er weinig perspectief wanneer we weer exact open mogen.

Wilt u in deze bijzondere periode toch uw inrichting een extra dimensie geven, is het mogelijk uw bestelling op afstand te plaatsen. Wij helpen u met persoonlijk advies doormiddel van een videogesprek, telefoongesprek, whatsapp of per mail. Tevens is het mogelijk aankopen te doen in onze webshop, deze worden binnen enkele dagen bij u corona-proof thuisbezorgd.  Zo hebben wij ook een tijdelijk nummer ( 06-15336516 ) toegevoegd, mochten we niet bereikbaar zijn onder ons vaste nummer. Wij proberen antwoord te geven op al uw vragen. Hopelijk kunt u na 2 maart weer op een ontvangst rekenen in onze showroom zoals u deze gewend bent van ons.

Heeft u reeds een bestelling geplaatst, al onze openstaande orders worden gewoon geleverd. Onze transport vanaf de fabriek in Engeland gaat ook in de huidige situatie door. Inmiddels is er wel bekend dat er enige vertraging is bij de douane in Engeland, dit vanwege de enorme aantallen welke zij niet gewend zijn. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en vragen wij u hier ook aan te houden. Bij klachten verplaatsen wij de levering naar een andere datum. Geef onze bezorgers de ruimte om te werken, veiligheid staat voorop!

Hopelijk tot snel!

Tel : +31(0)182 – 68 68 73
Tel : +31(0)6 – 15 33 65 16 ( videogesprek en telefoongesprek )
Whatsapp : +31(0)6 – 15 33 65 16
Email : info@springvale.nl

Zijn wij telefonisch slecht te bereiken? Probeer dan gerust het alternatieve telefoonnummer ( 06-15336516 ) of stuur een e-mail naar info@springvale.nl. Wij zullen zsm contact met u opnemen.

Contact

Contact

    Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze Privacy policy.