COVID-19 virus

Laatste ontwikkelingen.

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen omtrent het corona virus, willen wij u vragen en benadrukken hoe belangrijk het is om gepaste afstand te bewaren. Onze showroom is heel ruim en is dan ook uitermate geschikt om de juiste afstand te waarborgen. Het dragen van een mondkapje is vanaf 1 december verplicht en voor die tijd ons advies. Bij vragen, neem gerust contact met ons op.

Het bezoek aan de Springvale Chesterfield showroom.

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers zijn voor Springvale topprioriteit. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we u wat dit voor effect heeft op uw showroom bezoek bij Springvale Chesterfields.

1,5 meter afstand.

Onze ruim opgezette winkel ( 1500m2 ) bied voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. We zien erop toe dat er maximaal drie koppels tegelijkertijd in de showroom aanwezig zijn. Wij hopen daarbij op uw begrip.

Advies van het RIVM.

De adviezen vanuit het RIVM en de overheid hebben voor ons de hoogste prioriteit. In onze showroom handhaven wij het Protocol Verantwoord Winkelen dat op 25 maart 2020 door het Ministerie van Economische zaken is gepubliceerd. Daarnaast hanteren wij aanvullende maatregelen om de veiligheid van bezoekers en collega’s te waarborgen. Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen die wij als Springvale Chesterfields treffen rondom de uitbraak van het COVID-19 virus. 

Wat kunt u verwachten van een bezoek aan onze showroom?

Wij vragen u om uitgebreid de tijd te nemen en u te laten voorzien van advies. Onze adviseurs staan op gepaste afstand en geven u de ruimte om net zoals altijd het bezoek zo ontspannen als normaal te laten verlopen. 

Ik wil naar de Springvale Chesterfields showroom, maar ben hier liever alleen.

Wij bieden de mogelijkheid om doordeweeks een privé afspraak te maken ( bijvoorbeeld in de ochtend of avond ) zodat u alleen in de winkel bent. U kunt eenvoudig een afspraak maken via onderstaand formulier, per email of via telefoon. Geef uw voorkeur aan en wij zullen dit in overleg met u afstemmen. Uiteraard zorgen wij dat er voldoende reinigende middelen zoals handzeep en desinfecterende middellen in onze showroom aanwezig zijn. Wij vragen uw handen te desinfecteren zodra u onze showroom betreed, hier wordt u bij de ingang ook op geattendeerd. Op afspraak heeft voorrang en tevens onze voorkeur om de veiligheid voor u en onze medewerkers onder controle te houden. 

U bent van harte welkom in onze showroom!

Wij hopen u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en blijven u via deze weg op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de maatregelingen. 

Meer weten of het COVID-19 virus en de adviezen van het RIVM? Klik dan hier.

Adresgegevens

Statutaire naamChesterfield Distribution Centre B.V.
AdresNijverheidsstraat 24
Postcode en Plaats2802 AL, Gouda
KvK27166867
BTW-nummerNL 806231099 B01

Contactgegevens

Telefoon+31 (0)182-686873
E-mailinfo@springvale.nl

Openingstijden

Maandag*gesloten
Dinsdag10.00u – 17.00u
Woensdag10.00u – 17.00u
Donderdag10.00u – 17.00u
Vrijdag10.00u – 17.00u
Zaterdag10.00u – 17.00u
Zondag*12.00u – 17.00u

*Iedere eerste zondag van de maand m.u.v. de maanden juni, juli en augustus.
*Alternatieve openingstijden zijn op afspraak bespreekbaar.

Contact

Contact
    Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze Privacy policy.